دمنوش عناب و عسل یک دمنوش گرم با خواص درمانی بسیار است که از طب سنتی توانسته جایگاه ویژهای به خود اختصاص دهد. این دمنوش خوش طعم و فوقالعاده به دلیل برخورداری از خواص عسل و عناب میتواند یک معجزه درمانی برای سلامت جسم و روح شما محسوب شود.
اگر دوست دارید در رابطه با دمنوش عسل و عناب بیشتر بدانید، مطالعه این مطلب از مجله زادمهر را به شما عزیزان توصیه میکنیم.
معرفی دمنوش عناب
دمنوش عناب، نوشیدنی گوارا و با خواص متعدد است که به دلیل خواص درمانی فراوان بسیار مورد توجه قرار میگیرد. این دمنوش از جوشاندن میوههای خشک یا تازه عناب تهیه میشود و طعمی شیرین و کمی ترش دارد.
عناب به طور طبیعی سرشار از ویتامین C، آهن، پتاسیم و فیبر است که همگی برای حفظ سلامتی بدن ضروری هستند. دمنوش عناب میتواند به عنوان یک بخش مهم از یک رژیم غذایی متعادل در نظر گرفته شود و به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش استرس و اضطراب، بهبود خواب و حتی کمک به هضم غذا کمک کند.
خواص دمنوش عناب
دمنوش عناب قطعا خواص درمانی فراوانی برای بدن دارد. بررسیهای علمی انجام شده توسط محققان نشان میدهد که این دمنوش دارای مزایای زیر است:
- تقویت سیستم ایمنی
- بهبود کیفیت خواب
- کاهش التهاب
- بهبود عملکرد گوارش
- کنترل قند خون
- سلامت قلب
- کاهش وزن
- سلامت پوست و مو
- آرامشبخش
- ضد سرطان
اگر به هر دلیلی تمایلی به مصرف دمنوش عناب ندارید، عسل عناب میتواند برای شما جایگزین مناسبی باشد.
طرز تهیه دمنوش عناب
دمنوش عناب را میتوان به سادگی با به خرج دادن کمی دقت و طی کردن مراحل زیر پشت سر گذاشت:
- آمادهسازی عناب: اولین گام در تهیه دمنوش عناب، آمادهسازی میوههای خشک است. برای این منظور، عنابهای خشک را به دقت بررسی کنید و هرگونه آلودگی یا ناخالصی را از آنها جدا کنید. سپس عنابها را به خوبی بشویید تا گرد و غبار یا ذرات ریز از سطح آنها پاک شود.
- خیساندن عناب: خیساندن عنابهای خشک در آب سرد به مدت چند ساعت، به نرم شدن آنها و آزاد شدن بهتر ترکیبات موجود در آنها کمک میکند. این کار باعث میشود دمنوش طعم و عطر بهتری داشته باشد. البته خیساندن عناب اختیاری است و میتوانید از این مرحله صرف نظر کنید.
- جوشاندن عناب: در این مرحله، عنابهای خشک (خیسانده شده یا نشده) را در یک قوری مناسب بریزید. مقدار عناب مورد نیاز، بسته به غلظت دلخواه شما متفاوت است، اما به طور کلی، برای هر لیوان آب، حدود ۵ تا ۷ عدد عناب در نظر بگیرید. سپس آب جوش را به قوری اضافه کنید.
- دم کردن دمنوش: قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید دمنوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم بکشد. برای حفظ حرارت دمنوش و جلوگیری از خروج بخار، میتوانید از دمکنی استفاده کنید.
- صاف کردن و سرو: پس از گذشت زمان لازم، دمنوش را از صافی عبور دهید تا تفالههای عناب جدا شوند. دمنوش عناب را میتوانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
دمنوش عناب و عسل
دمنوش عناب و عسل یک دمنوش خوش طعم بوده که فواید عسل و عناب را هم زمان در خود جا داده است.
این دمنوش خوش طعم میتواند تاثیر فراوانی بر سلامت جسم و روح شما داشته باشد. بررسیهای علمی انجام شده نشان میدهد که دمنوش نام برده میتواند سلامت ارگانهای مختلف بدن را افزایش داده و کیفیت زندگی را بهبود بخشد.
طرز تهیه دمنوش عناب و عسل
طرز تهیه دمنوش عناب و عسل کاملا مشابه دمنوش عناب بدون عسل است. با این تفاوت که برای تهیه این دمنوش پس از اینکه عنابها را به مدت ۱۵ دقیقه جوشاندیم، از صافی رد کرده و به آن عسل اضافه میکنیم.
گفتنی است که برای افزایش خواص این عسل الزامی بوده که نسبت به خرید عسل اصل اقدام کنید. در غیر این صورت نمیتوان انتظار خواص چندانی از این عسل داشت.
خواص دمنوش عناب با عسل
دمنوش عناب و عسل میتواند فواید زیر را برای جسم و روح داشته باشد:
- بهبود اضطراب
- بهبود خلقوخو
- افزایش نشاط
- بهبود کیفیت خواب
- کاهش ریسک بیماریهای قلبی و عروقی
- کاهش ریسک چربی خون
- درمان دردهای عضلانی
- درمان سردرد
- درمان گلو درد
نتیجهگیری
در این مطلب به بررسی دمنوش عناب و عسل پرداختیم و گفتیم که این دمنوش چه فوایدی برای بدن دارد. چنانچه تصمیم به تهیه این دمنوش دارید ابتدا عناب تازه و عسل اصل را خریداری کنید.
افرادی که به دنبال عسلی با کیفیت با اثبات اصالت هستند، میتوانند نسبت به خرید عسل زادمهر اقدام کنند. نظارت مستقیم متخصصان طب سنتی بر فرایند تولید و عرضه این عسل آن را به یک گزینه عالی برای استفاده درمانی تبدیل کرده است.