قهوه با عسل را میتوانیم به عنوان یک نوشیدنی گرم با خواص درمانی فراوان معرفی کنیم که تاثیر فراوانی بر سلامت جسم و روح دارد.
نوشیدن قهوه عسل در هر ساعت از شبانهروز به خصوص اوایل صبح میتواند سطح انرژی روزانه را چندین برابر کرده و عملکرد مغز را بهبود بخشد.
اگر دوست دارید در رابطه با خاصیت قهوه عسل، اطلاعاتی بیشتر کسب کنید، مطالعه این مطلب از مجله زادمهر گزینه مناسبی برای شما عزیزان خواهد بود.
فواید خوردن عسل با قهوه
متخصصان طب سنتی نوش جان کردن قهوه با عسل را به افراد بسیاری برای ارتقای سطح سلامتی توصیه میکنند. چرا که صرف ترکیب عسل قهوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد. از مهمترین این خواص میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- افزایش سطح انرژی
- بهبود عملکرد شناختی
- تقویت سیستم ایمنی
- خواص آنتیاکسیدانی
- بهبود عملکرد گوارش
- کاهش التهاب
- بهبود گردش خون
- کمک به کاهش وزن
- تقویت سلامت پوست و مو
- منبع غنی از مواد مغذی
قهوه با عسل برای لاغری
از نظر متخصصان طب سنتی مصرف قهوه و عسل، میتواند به عنوان یک مکمل طبیعی در مسیر کاهش وزن عمل کند. نوشیدن این ترکیب قبل از تمرینات ورزشی، با افزایش متابولیسم و تحریک لیپولیز (تجزیه چربیها)، به بدن کمک میکند تا کالری و چربی بیشتری بسوزاند. کافئین موجود در این ترکیب، با مهار گیرندههای آدنوزین، احساس خستگی را کاهش داده و انرژی لازم برای انجام تمرینات را فراهم میکند. مصرف این دمنوش در صبح ناشتا، با ایجاد احساس سیری، به کنترل اشتها و کاهش هوسهای غذایی در طول روز کمک میکند. ترکیبات فعال موجود با تاثیر بر هورمونهای تنظیمکننده اشتها، مانند لپتین و گرلین موجب مدیریت وزن میشود.
از آنجایی که زنجبیل و عسل برای لاغری مفید است، میتوانید مقداری زنجبیل نیز به قهوه و عسل اضافه کنید تا خواص آن را چندین برابر کنید.
خواص شیر قهوه عسل
شیر قهوه عسل، شاید در نگاه اول یک نوشیدنی ساده به نظر برسد اما ترکیبی سینرژیک از مواد مغذی است که فواید بیشماری برای سلامتی به ارمغان میآورد. کافئین موجود در قهوه، با مهار رقابتی گیرندههای آدنوزین در سیستم عصبی مرکزی، نه تنها هوشیاری و تمرکز را افزایش میدهد، بلکه با تحریک ترشح نوروترانسمیترهایی مانند دوپامین و نوراپینفرین، خلق و خو را بهبود بخشیده و احساس خستگی را کاهش میدهد. این اثرات، به ویژه در افرادی که به دنبال افزایش بهرهوری ذهنی و جسمی در طول روز هستند، بسیار ارزشمند است.
این نوشیدنی میتواند در تقویت استخوانها، عضلات، سلامت دندان و بهبود قلب و عروق نیز موثر باشد.
ماسک عسل و قهوه
ماسک عسل و قهوه یک ترکیب خانگی ساده است که به عنوان فرمولاسیونی تخصصی برای بازسازی و جوانسازی پوست شناخته میشود. این ماسک، با بهرهگیری از خواص سینرژیک کافئین موجود در قهوه و آنتیاکسیدانهای قوی عسل، عملکردی چندگانه بر روی لایههای مختلف پوست اعمال میکند. کافئین، با تحریک میکرو سیرکولاسیون خون، اکسیژنرسانی به سلولهای پوست را افزایش داده و در نتیجه، روند بازسازی سلولی را تسریع میکند. کلروژنیک اسید موجود در قهوه، به دلیل خاصیت ضد التهابی، قرمزی و التهابات پوستی را کاهش میدهد و به یکدست شدن رنگ پوست کمک میکند.
عسل نیز رطوبت را در لایههای عمقی پوست حفظ کرده و از تبخیر آن جلوگیری میکند. آنزیمهای موجود در عسل، با لایهبرداری ملایم سلولهای مرده، پوست را شفاف و درخشان میکنند. فلاونوئیدها و پلیفنولهای موجود در این ماسک، با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از پیری زودرس پوست جلوگیری کرده و به حفظ الاستیسیته آن کمک میکنند.
برای تهیه این ماسک عسل و قهوه، یک قاشق چایخوری پودر قهوه عربیکا ریز آسیاب شده را با دو قاشق چایخوری عسل مانوکا یا عسل خام، مخلوط کنید. برای افزایش اثربخشی ماسک، میتوانید چند قطره روغن آرگان یا روغن جوجوبا به آن اضافه کنید. پس از آمادهسازی، ماسک را به صورت لایه نازک و یکنواخت بر روی پوست تمیز صورت و گردن بمالید و پس از ۲۰ دقیقه، با آب ولرم بشویید. توصیه میشود این ماسک را دو بار در هفته، به خصوص در شب، استفاده کنید تا از حداکثر فواید آن بهرهمند شوید.
قهوه و عسل برای مو
ترکیب قهوه با عسل، ماسکی قدرتمند برای تقویت و احیای موها است که به دلیل خواص عسل و قهوه به بهبود سلامت و زیبایی موها کمک میکند. کافئین موجود در قهوه، با افزایش گردش خون در پوست سر، اکسیژنرسانی و تغذیه فولیکولهای مو را بهبود میبخشد. این امر، به تحریک رشد موها، کاهش ریزش مو و تقویت ریشههای مو کمک میکند. این ترکیب، با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از آسیبهای ناشی از عوامل محیطی، مانند اشعه UV و آلودگی هوا، به موها جلوگیری میکنند.
بررسیها نشان میدهد استفاده از این ماسک رطوبت را در ساقه موها حفظ کرده و از خشکی و شکنندگی موها جلوگیری میکند. اگر میخواهید موی زیبا و درخشانی داشته باشید، استفاده از این قهوه و عسل میتواند ایده جالبی برای شما عزیزان باشد.
طرز تهیه قهوه با عسل
برای تهیه نوشیدنی قهوه با عسل، ابتدا قهوه مورد علاقهتان را به روشی که ترجیح میدهید، دم کنید. انتخاب نوع قهوه (عربی، روبوستا، ترکیبی) و روش دمآوری (فرنچ پرس، اسپرسو، موکا) کاملاً سلیقهای است. پس از آماده شدن قهوه، آن را در فنجان مورد نظر بریزید و با افزودن عسل طبیعی، طعمی شیرین و دلپذیر به آن ببخشید. میزان و نوع عسل بستگی به ذائقه شما دارد، اما توصیه میشود نسبت به خرید عسل باکیفیت و ارگانیک اقدام کنید تا از خواص کامل آن بهرهمند شوید. برای ایجاد تنوع در طعم، میتوانید از ادویههایی مانند دارچین، زنجبیل یا هل نیز استفاده کنید. این ادویهها، علاوه بر عطر و طعم بینظیر، خواص آنتیاکسیدانی و ضد التهابی دارند.
شما میتوانید با افزودن مقداری شیر گرم یا خامه، بافت نوشیدنی را غنیتر و طعم آن را ملایمتر میکند.
نتیجهگیری
در این مطلب به بررسی قهوه با عسل پرداخته و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. کافی است همین حالا مقداری عسل با کیفیت و اصل خریداری کرده و با قهوه ترکیب کنید تا بتوانید این نوشیدنی خاص را بسازید. توصیه ما به تمامی افراد علاقهمند به خرید عسل با کیفیت، تهیه عسل زادمهر است. این عسل مرغوب و با کیفیت دارای گواهینامه اصالت بوده و زیر نظر متخصصان طب سنتی عرضه میگردد.