شربت هلسیبکی، محصولی از دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران، با ترکیباتی چون رب سیب و هل سبز، نه تنها ارزش غذایی بالایی دارد بلکه به عنوان یک محصول مفرح و مقوی برای سلامتی نیز شناخته میشود. حضور رب سیب، باعث میشود که این شربت غنی از ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز برای افزایش انرژی و تقویت مغز و قلب باشد. از طرفی، هل سبز به عنوان یک مقوی معده معروف است که ترکیب این دو مواد، علاوه بر ایجاد یک طعم لذیذ، به بدن کمک میکند تا در حالت بهتری عملکرد کند.
رب سیب: رب سیب برای تقویت قلب، معده، کبد و دفع سموم مفید است. سیب سبز خاصیت قابض دارد و مصرف آن میتواند به درمان اسهال و استفراغ کمک قابلتوجهی نماید. همچنین حالت تهوع ناشی از گرمازدگی با مصرف این سیبها بهبود پیدا میکند.
رب به: رب به تقویتکننده حرارت غریزی بدن بوده و میتواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند. همچنین شادیآور و تقویتکننده قلب است. خوردن رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان میشود. کمک به هضم غذا میکند و خوردن آن بعد از غذا، برای رفلاکس معده مفید میباشد.
در ۳۰ ثانیه، با نحوه گزینش محصولات زادمهر آشنا شوید!
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.